Relatie-herstel

Relatie-herstel is de online aanlegsteiger voor iedereen die scherven moet rapen in zijn relatie of gezin en daarbij wel wat hulp kan gebruiken. Als therapeut, trainer en spreker heeft Ferdinand Bijzet landelijk naam opgebouwd op het vlak van relatie-, gezins- en verslavingstherapie. In samenwerking met een breed, betrouwbaar en deskundig netwerk van professionals staat hij met zijn praktijk klaar voor iedereen die een beschadigde relatie een nieuwe kans wil geven. Hoewel de focus op relaties ligt, staat Relatie-herstel ook open voor individuele hulpvragen. Wel zullen we bij individuele hulpvragen ook onderzoeken op welke wijze de context invloed heeft en betrokken kan worden.

Via zijn praktijk leveren Ferdinand Bijzet en de therapeuten waarmee hij samenwerkt, een bijdrage aan herstel van relaties. Uitgangspunt is een persoonlijke benadering die de ontmoeting tussen therapeut en cliënt centraal stelt. ‘Wat ik van een cliënt verwacht, zoals eerlijkheid, mag hij ook van mij verwachten.’ Vanuit die onderkenning van gelijkwaardigheid, is de weg naar herstel het kortst.  Direct aanmelden?

De therapeuten zijn gebonden aan de beroepscode van de NVAGT.


Recente blogs
Direct een afspraak plannen

Wilt u direct een afspraak maken voor een therapiesessie? Ga naar onze afspraakplanner.Hiervoor moet u zich wel eerst aanmelden

Openingstijden:

Maandag : 09:00 - 15:00
Dinsdag : 08:30 - 15:00
Woensdag : 08:30 - 12:00
Donderdag : 08:15 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00

Contactformulier
*
*
Captcha:
Contact Info

  • Koolhovenstraat 2, 3772 MT Barneveld
  • 0342-765003 / 06-31684739
  • mail@relatie-herstel.nl